Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag vågar gråta

Se den
äkta strålen
av mitt
hjärtas solljus

Bländas
Förstummas
Förälska dig i mig

Den som är Jag
med allt därtill

Svag och kantstött
utan tillit
Hitta mig
där jag är som skörast

Låt mig
Vara vackrast
Blotta mina tårar









Fri vers av annalena VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-01 18:55



Bookmark and Share


  Ronny Berk
vacker poesi med längtans känslor
2011-12-16
  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP