Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Long lost

Vi möttes och han
åh
kramade om mig hårt

Som vore det den första
Som vore det den sista
Som vore det för att säga att

Vi har saknats
...och ska...
men existerar blott
för varandra
i detta vårt nu









sen släppte vi
och började åter
jaga




Fri vers av mädchen
Läst 314 gånger
Publicerad 2006-01-16 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mädchen