Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min solförmörkelse


Du är min solförmörkelse
Du är vinden
som för dom svarta korparna framåt,
som viner runt trädknutarnas hus...

Du är mina ögons svarta fläck, förblindande
förödande, förhäxande...

Du är den som våldför sig på min själsliga tillvaro
brutalt förförande
under månens skarpa strimmor av ljus...




Fri vers av King ink
Läst 443 gånger
Publicerad 2006-01-16 22:13



Bookmark and Share


    NoMi F
Så stark i sin beskrivning
djup, mörk men längtande
Som en solförmörkelse
Tycker om
2006-01-16
  > Nästa text
< Föregående

King ink
King ink