Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själslekaren *


Som en susning
i min inspiration
knackade gud på min axel

Gav mig sin tron
sa i mänsklig ton

"du blir min gudinna"

trots den blunder jag begått
och endast onda frön jag sått
i tanken hos dig
ville du dem tillmötesgå

rodnad över kinden gå
i takt med tanken och handen

böjer mig fram och kysser din själ
löljligt lik en dataskärm
redan suddig av handens sökan

som i ett moln jag blåste bort
i chock och lycka
liksom en dimma flyr förbi världens länder

av dina ord jag söks
och finnes
tränger in i mitt sinnes bräckliga försvar

viskar med rysande närhet

"Jag drömde om dig inatt"




Fri vers av sorgsen
Läst 3934 gånger och applåderad av 1 personer
Utvald text
Publicerad 2006-01-16 22:34



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Åh vad vackert skrivet om längtan och att söka/få kontakt.
2006-12-16

  oprivat
Härlig och underbart söt!!:)**
2006-01-19

    Pricha
intye riktigt min bag, och stavningen var halvdan - ändå känns den stark, det tyder på kvalitet.
2006-01-18

  Peter Stjerngrim VIP
Att vara är att varseblivas ... men nog behöver vi alla lite mer än så för att vi såväl kroppsligen som själsligen ska kunna trivas ...
2006-01-16

  frozen_yoghurt
Du häpnar mig som alltid! Otroligt fint skrivet!

Måste bara lägga till att jag blev störtförälskad i raden "...löjligt likt en dataskärm" ;) klockrent!
2006-01-16
  > Nästa text
< Föregående

sorgsen
sorgsen