Förnuftigt

Förnuft

Förlupit ? :)

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnuftigt

Förnuft

Förlupit ? :)




# Ruti#t #

Det är det rutiga

som är det enda räta

på tvären

och i längden

kors och tvärs

 

Var det därför man har rutit

ibland när man har varit tvär

Härs och tvärs

genom Universe

Här härskar inrutade rutiner

som håller samman

men stänger inne även

och ute

 

En modig atlet

bryter ut

eller in

Så inbryter utbrott

av avbrott i det inrutade

råttbot

Det råder bot,

kan man tro

ja jag tror jag tro't

 

Entertainment - Lion trainer - Addie and her lion

(Adgie and her Trained Lions, 1897)




Fri vers av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 300 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-12-02 16:59



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Härligt klurig text
2011-12-03

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2011-12-03

  Maiah VIP
tankeväckande och klurig
2011-12-03

  Minkki VIP
en text som inte ska läsas utan höras. Fenomal är den, läst av dig!
Lite rolit var det först med ruti#t, som jag på klingande finlandssvenska utläste som 'rutit = ruttet. Ruttet var detta minsann inte, men fräscht! Tack för den roliga stund du gav medan min printer sniglar fram utskrifter...
2011-12-03

  Bibbi VIP
Kul.
2011-12-03

    tramp
fyndigt skrivet med mycket kRUT i !!

jag tycker om dessa ordsvängar du tar med oss på.
2011-12-03

    ADI Nehlin
fyndig..tyckte om
2011-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)