Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fritt efter en film av Andy Warhol


20 minuter II


1
Det sitter en medelsålders man
och ser på någonting som vi inte ser
Ingenting händer

2
Det sitter en medelsålders man
i en gungstol
och ser på någonting som vi inte ser
Han är avspänt begrundande
Ingenting händer
Utom ibland

3
Det sitter en medelsålders man
i en gungstol
framför en tänd öppen spis
Han tittar ut genom fönstret
och ser på någonting som vi inte ser
Han är avspänt begrundande
Vi betraktar honom snett framifrån
Tiden verkar stå stilla
Ingenting händer
Utom ibland
då han äter en banan







Fri vers av Fredrik P. VIP
Läst 849 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-01-18 10:24



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Underbar uppbyggnad får mig att le.

Eva
2009-03-09

  Miss Mod
Härlig, underbar, tycker mycket om det Du skriver
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP