Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du ligner dag og nat


ljuset lyser ljust
på en mörk tomt
en tomt med
en tomt fylld av
minnen

till bredden dessutom.


jag kan se för jag
jag har ögon men
jag har tappat
jag har inga
öron

då kan man inte höra.

hon känner hot
känner han oro
vi vet att jorden
jorden är rund
rund och blå

det ser man från månen.


även om och som
som stjärnor
glitter på burk
det är svårt att ankra
utan ankare

som på en frusen sjö.


ljuset lyser ljust
som alla gravar vilar
det är natt nu

då skall vi ju sova.





Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-02 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP