Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En politiker

Du som sitter på din pedistal, känns den inte lite hal.

Falsk är härligheten och makten, tror du slutit avtal med den sämre pakten.

Hjälper nog föga att säg förlåt eller åka och lyssna på folk uti landet.

Ett svek är ett svek som sätter sig fast, det kommer alltid att ligga dig till last.

Jag känner mig vilsen som arbetardotter jag är,
frågar mig gång på gång vad fan är det här?

Ärlighet fick jag lära av far och mor,
har det praktiserat även som stor.

Jag tappar respekten för de som ska styra vårt land,
tror det blir svårt att ro båten i land.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-03 17:58



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Politik verkar
att bara vara
ta hem allt som
egen skörd man blir
ju av makten både
förförd och förstörd!
2011-12-03

  Larz Gustafsson VIP
Laglöshetens hemlighet är redan verksam. Antikrists ande.
Synden i människan, människans ondska är resonansbotten.
Mänskligheten är gravt överskattad.
2011-12-03

  Militsa
De goda verkar redan överallt se runtomkring dig.
2011-12-03

  Larz Gustafsson VIP
Det finns inga goda.
2011-12-03

  Militsa
Maktens män lider av narcissism, ett stort samhällsproblem som måste bekämpas av de goda.
2011-12-03

  Larz Gustafsson VIP
Politiken bär inom sig själv fröet till förljugenhet och ondska.
2011-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP