Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hittade i arkivet, opublicerad, tror jag


xx förlikad ångest (fundra)

Sorgligt,



när man äntligen börjar förstå

något om sig själv, om andra, om livet

genom det liv man själv har levt

och alltså skulle ha förutsättningar att leva så

att andra kunde ha glädje av det



då är livet strax slut,

och om det inte är så,

så är krafterna det

och tiden har gått om en

 

2011-12-02 22:53




Fri vers (Fri form) av Minkki VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-13 11:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sanna är dina ord!
2013-08-14

  Bibbi VIP
Känner igen känslan.
2013-08-13

    ADI Nehlin
klokord...lite sorgligt men ligger nog mycket sanning i dina ord...väl skaldat
2013-08-13

  entusiasm
väldigt vackert skrivet.
2013-08-13

  Maj-Lis VIP
Så sant och så sorgligt...men så är det
2013-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP