Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag skulle jag önska






Håller mina första skor
i handen

idag skulle jag önska

att de passade

så att någon

kunde lyfta upp mig
i sin famn

och bära mig

......... igenom




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 312 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2011-12-04 12:01



Bookmark and Share


  Maria T
Michaela, du är ett litet lamm
i Jesu famn.
Mycket vacker dikt
2011-12-04

  karenina VIP
ja, vissa dagar önskar man att få bli buren
2011-12-04

  erkki
Fint formulerat. Vem vill inte vara ett litet barn emellanåt?
2011-12-04

  Linda CH VIP
Gripande och rasande vackra ord!
2011-12-04

  Larz Gustafsson VIP
Men det gör Han ju.
2011-12-04

  © anakreon VIP
Lika vackra som rörande rader
som kryper direkt innanför
huden på läsaren.
Varm applåd
Calle
2011-12-04

  anits VIP
Mycket vackert, ja ibland
behöver man bli buren
2011-12-04

  kerstin skriver VIP
vackert,
ibland behöver man bli buren.
2011-12-04

  DanSan
*************************

Ja vi får väl bära varandra här
Vännen . . . <3

*************************
2011-12-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
Skor eller ej
jag bär Dig
som Du alltid
burit mig jag
är Din för hela
livet ju tjej!
************
2011-12-04

    Ken Cassel
Fint Michaela!
:)

Kramar!
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius