Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

261. Guds rike




Plötsligt sveper frostigheten undan
från blicken
Ögonen blir glada solstrålar
Ögon som det bor ett barn i
Ögon som Guds rike bor i

Guds rike är mitt ibland oss
Guds rike är i detta nu
i detta brinnande ögonblick

Guds rike finns hos Jesus Kristus
Allt får av Kristus sin storhet
Guds rike finns inom oss själva
Bliv kvar hos oss, Herre

Våra frostmarker nu
ger till våren
prunkande blomsterprakt




Fri vers av Maria T
Läst 304 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-04 19:41



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert och tänkvärt
2011-12-05

  Bibbi VIP
"Bliv kvar hos oss, Herre"

Min bestående bön efter denna underbara text.
2011-12-04

  walborg
"Ögon som Guds rike bor i .." Genialisk bild - bokmärker och gläds åt en fantastiskt bildmättad och meningsfylld text.
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T