Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solfjäder

Ditt leende
kittlas
som en fjäder
i mina underkläder

och i alla väder

..är du mer än välkommen




Fri vers av Mizza
Läst 182 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-05 14:31



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
S olfjäder i
O ch pennfäkteri
L juvligt det kan bli
2011-12-05

    Civilkurage
Feel good text :)
2011-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Mizza
Mizza