Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

resan



följ med
på min resa
till livet


den leder till dig




Fri vers av rebecca d
Läst 305 gånger
Publicerad 2006-01-17 09:52



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja resan till livet...den vill jag följa med på...kramen
2006-01-17

  Rachel Roth
enkel, fin och mångtydig!
2006-01-17
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d