Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

något annat

det finns en dag en
annan
den dagen är en vacker
dag
en stilla orörd vind drar
med
de gamla stegen dit
så vandrar livet stilla
emellan
själars längtan

det finns ett annan dag

en väldigt vacker
dag




Fri vers av Myself
Läst 265 gånger
Publicerad 2006-01-17 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself