Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illa...limerick




Så var det damen som bet sig i tungan
så fort hon blev lite i gungan
en dag gick det illa
organet det trilla
bakåt och for ner i lungan




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-17 11:17



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
Humor, återigen! Mer sån´t!
2006-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg