Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älva Älgskog o de tolv lärodjuren (om Tomten)



Älva Älgskog

Jaha, alla mina älskade djur!
Då ska vi höra hur det har gått med uppgiften...
Två rader vardera var det.
Vad tror ni om Tomten egentligen?






Fårever Bäver

Om tomten inte hade funnits
skulle vi fortfarande trott att människorna låg bakom allt.



Rudolf Räv

Han är smart som väntar ett år mellan varje gång -
då hinner man aldrig tröttna helt på att skaffa allt som tomten borde gjort.



Ragnar Rådjur

Hur hela skogen fylls med SNÖ, det tycker jag mycket om!
Tomten har gott om ljusa idéer i sitt varma hjärta.



Merlina Hermelin

Nåväl, tomten kan trolla fram de flesta saker, nötter och sånt
men det blir liksom aldrig man får någon ny förmåga.



Gerhard Grävling

den djäveln har lagt beslag på mina grytgångar
bara för att få utrymme för alla julklappar!!!!!



Björn Getabocken Berg

Ballt med skägg som växer ner ända från molnen!
Många änglar hänger och svansar sig i det.



Irene Reindeer

I remember when Santa took us to the rain forest one christmas,
not so much snow then, but we got many new exciting creatures to give our love to.



Råtta Trollerot

Snören och papper knaprar jag upp före han hunnit blinka knappt,
så den idioten måste slå in allt igen och igen (alltså sånt som jag ratar).



Gris Granris

jovars, jag har fått en massa sköna madrasser å annan skit.
vare en rad till?



Ernst Nerz

Älskar Tomten varje timma
liksom Fröken lärt oss rimma



Hare Rama

Allt som vi ger varann har Tomten redan givit.
Universum med dess väsen är skapade av honom.



Erika Ekorre

Jag samlade på tomtar förut
men de tog slut hela tiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-06 22:35



Bookmark and Share


  Tekoppsgubben
Början till en julepik? Väntar spänt på nästa avsnitt.
2011-12-07

  Nanna X
jag tycker ekorren är bäst.
2011-12-07

  Minkki VIP
8-D
2011-12-06
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP