Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2011-12-07


Solen sover

Världen blir till ett vakum
när den första snön fallit
Allting runtomkring mig förändras
Människorna blir depressiva
gömmer sig bakom stängda dörrar
Ingen ser, ingen hör, ingen känner
Någonting positivt
Det är mörkt överallt
Solen sover, den borde hålla oss vakna
Flera månader passerar
Livet färgas svartaste svart
Jag känner mig så plågad
när människorna runtomkring mig förändras
går i dvala, försvinner bakom stängda dörrar
medan solen sover




Fri vers av Vindhjärta
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-07 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vindhjärta
Vindhjärta