Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vänner är allt


Så God

Min vän han fann Mig
i en hög
En pöl på golvet utav nöd
Smutsig
Tom och
Själadöd
Med tålamod och envishet
kom sakta hoppet åter
Han visade mig mod och glöd
och gav mig ork
att vända gråten
Till stillsam sakta längtan
Om liv att leva
Skratt att finna
Stora kärlekssegrar vinna
Han gav mig dag på natt
Nu är min svarta sorg förlåten





Fri vers av annalena VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-07 18:10



Bookmark and Share


  Ronny Berk
tycker om, och tar fasta på beskrivningen...
2011-12-16
  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP