Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akta dig!




Idag är jag ilsken och vrång
idag är jag elak och sur
ruvar på min schäslong
som en riktigt otäck figur

Idag är jag ond som ett troll
idag är jag listig och hal
känner mig redo för groll
känner mig rå och brutal

Jag är inte alls på humör
när du kommer och stör
ta bort din hand
jag slår ut din tand
akta dig vad du än gör...


Bodil Sandberg-06




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 381 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-01-17 14:43



Bookmark and Share


    Incrediboy
Bra
2006-01-21

    NoMi F
Härlig dikt med fina rim
känslor och bilder.
Så kan det ju kännas i bland
2006-01-18

  rebecca d VIP
*skrattar*...hela dikten som ett surt litet sött troll...
2006-01-17

  Andasin
Underbar beskrivning av en känsla som säkert de flesta av oss känner igen...
2006-01-17

    Barbro. Norberg-Rönnlund
Nog säger denna en hel del om sinnestämningen alltid och att jag
känner igen mig är det ingen tvekan om. Härlig !
2006-01-17

  Paulina LH VIP
Ja, hahaha, sådana dagar har jag också ibland.
2006-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg