Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänkte lite à la Anna-Maria Lenngren, typ ...


I god tro


Vi kvinnor lever för kärlek
och tror allt hänger på den
och det ger oss ett lyte
som gör oss till byte
för de män
som utnyttjar den,
om och om igen


Syster,
var rädd om ditt väl,
skydda din själ
och ta inget för givet,
men älska likväl
Kärleken och Livet




Bunden vers (Rim) av Delilah Juno VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-08 14:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den satt som en snöboll i...never mind

Träff och tonsäkert, med ett extremt viktigt message: älska så mycket du orkar och vill, men iakttag stor försiktighet vid val av partner.

Make love with caution
2011-12-08

  Filosofen2
Så underbart du skriver!

Lite som den franska sångerska jag aldrig kan stava efternamnet på. Jo Edit hette hon i förnamn.

Män hamnar gärna på hyllan, då kärlek inte fungerat.
Då kvinnan funnit sitt rätta jag, finns bara Jaget och Jag.

Kräsen bör man vara, inte ta varje groda som kysser,
eftersom vi flickor behöver lära oss att prinsen inte finns, bara vanliga män.

Många som vill kalla sig män är odugliga små pojkar, som helst leker och sniffar under tjejernas kjolar. Om de inte får, nej då visar de sitt rätta jag.

Tro aldrig på ett ord, begär att det visas i verkliga livet.


Så nu har den där bilden om prinsen trasats sönder.
Kanske vi behöver vakna upp och se de vanliga männen.
2011-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP