Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

More and more

I feel I love you more and more
I feel I need you more and more
I feel I\'m looking for your body more and more.

It\'s human nature - falling in love.





Övriga genrer av Mexx
Läst 324 gånger
Publicerad 2006-01-17 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mexx
Mexx