Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Profetia 1993

Jag ser det tydligare nu:

Nordamerika faller:

Brottet har redan skett vid Panama

Inget håller den väldiga tyngden kvar!

 

Mexico dignar under den uppsvällda massan

Spricker kanske vid Tehuantepec-näset

Medan Sydamerika stiger

En färgskimrande bubbla

 

Nordamerika faller

 

Ingen vet vart

 

Ingen bryr sig

 

Atlantis förtörnade gudarna och sjönk i havet

Så faller också Amerika

Vattnet döljer liket




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-09 13:05



Bookmark and Share


  objekt3
Språk och ord behärskar du men de här sceneriet blir ytligt och de främmande platserna blir diktens räddning.

Jag tycker om att ingen bryr sig.

Även temat. och infallsvinkeln. den känns som ett utkast. slarvig, ofärdig och lat ;) och som en dröm.
2011-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP