Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss mig

Allt är säkert bara en ytlig jävla grej mellan kille och tjej.


Kyss mig.




Övriga genrer av Mexx
Läst 408 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-17 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mexx
Mexx