Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När inte ens radiomusik gör någon skillnad längre.


Dåligt väder

Himlen är mörkt grå
jag kippar efter luft.
Radion kräks själlöst ljud
som tappat sin mening.




Fri vers av Klas
Läst 918 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-01-17 18:27



Bookmark and Share


    la-poet
skitbra beskrivning om att vara djupt depprimerad
så tolkar iallafal jag den.

mycket bra!
2006-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Klas
Klas