Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pristagare i årets Nobel Fredspris från Jemen


Till Tawakkul Karman.




Du har sett det mörkaste

och ändå speglas
stjärnorna
i dina ögon.



Du vågar ta steget ut i friheten

måla din dröm
i regnbågens
alla nyanser

Du vågar ta upp kampen

och du kämpar
med mjuka händer
för att inte skrämma bort
änglarna






Fri vers av Michaela Dutius
Läst 321 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-10 13:46



Bookmark and Share


  Maria T
Så vacker dikt till
fredspristagaren
2011-12-28

  anits VIP
Mycket fint och ömtänksamt skrivet
2011-12-11

  MMo
Jag beundrar henne verkligen. Såg ett reportage på al-Jazeera om henne i våras. Wow.

Och detta är också en vacker dikt till henne. Fint gjort!
2011-12-10

  Larz Gustafsson VIP
Vem är han/hon?
2011-12-10

  Ronny Berk
fint och omtänksamt skrivet !
2011-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius