Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

obesvarad


än en gång
lämnade du mig
slutgiltigt

döden har inga frågor

du tog med dig
dina hemligheter

och inga svar




Fri vers av rebecca d
Läst 334 gånger
Publicerad 2006-01-17 19:03



Bookmark and Share


  Missi VIP
så plötsligt kan kärleken ta slut. och man står förtvivlad och tomhänt kvar och undrar varför.
2006-01-20

  karamellen
Mycket bra och tänkvärd.Döden har inga frågor och döden har inga svar...Du är en vis kvinna!
2006-01-18

  Karin D
Så är det, döden har inga svar..det fick du fram riktigt bra
Ha en trevlig kväll
Karin
2006-01-17

    steffe struts
mycket vacker och sorglig. gillar dessutom kortisar.

stefan
2006-01-17
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d