Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
slut på kärlek


en annan plats

Vi gick aldrig på samma stigar
vandrade sällan samma väg
Lyckan går att finna på skilda platser
Likväl hittade jag aldrig dit
Det var inte min avsikt att fördröja dig i din strävan att uppnå rikedom
Min fattigdom var av annat slag och vi betalade inte med samma mynt
Jag var alltid ensam där jag gick
Mitt liv skedde här och nu och du var långt ifrån nära
Visst fanns det stunder när jag hoppades så
att du ville komma in i den värld jag måste leva i.
Valde jag kanske att inte öppna den dörren för dig
Det var en plats för stor att dela med någon som inte vågar älska





Fri vers av annalena VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-11 18:13



Bookmark and Share


    lory
smärtsam,berör på djupet...fint skrivet från hjärtat
2011-12-11
  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP