Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som tranor

allting landar samtidigt
som en flock tranor
med vingarna utsträckta sveper det in en morgon, tidigt

ett par rader har alla minnen upp rivit
allting som förr skedde i olika banor
har nu från det förflutna upp stigit

och landar samtidigt
precis som tranor
en morgon, tidigt.




Fri vers av Della
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-11 16:45



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
vilka vackra bilder dina ord bjuder på
2012-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Della
Della