Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågar jag ?

vad händer
är detta jag
som plötsligt funderar
känner
tänker
undrar

rädslan smyger sig på igen

det trygga
kan brytas
bytas
mot annat

det jag inte vet
kan jag ana
och ett kanske cirkulerar
bland mina tankar...

vågar jag lämna det gamla bakom mig
eller rättare sagt
kan jag




Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-11 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen