Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord kan inte fånga....









Inget språk kan återge
det jag mötte

som när man vaknar
ur en dröm
som flyr orden

inte låter sig fångas

ändå droppar den stunden ännu

sitt hopp i mitt hjärta





Fri vers av Michaela Dutius
Läst 292 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-11 19:31



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en tänkvärd rubrik, väl förd text till ord och mening, ja !
2011-12-17

  Ninananonia VIP
Ibland kan de inte det... fånga ... vackert skrivet..
2011-12-14

    Shush
Flyktiga ord, känns det som. Fast mycket vackra samtidigt...
2011-12-11

    Ken Cassel
Ledsen att behöva säga det här, Michaela
Orden kan vi aldrig fly ifrån, då vi ständigt tänker våra tankar just i ord
eftersom vi är indoktrinerade av dem som barnsben
Men annars!!
Jättebra som vanligt
:))

Kramar!
2011-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius