Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FLYGPLAN


Kiddyhawk i North Carolina
ni vet Orwille och Wilbur
det dom började där på
dom öde stränderna
är svårt fantastiskt att greppa.

Att med aerodynamik
kunna segla med en flera
ton tung plåtcigarr
med vingar är ofattbart.
O jag fattar bara inte
blott och bart.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-12 11:41



Bookmark and Share


    tramp
som humlan *typ*
:-)
2011-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar