Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blågrå mörkerljus

Gatan är tyst,
månen är full,
ensam stjärna.
Gestalt går förbi,
faller omkull.

En silvrig bil dånar förbi
i tysthetens utkanter,
i nattens blå periferi.
Molnen de står lågt,
gråfärgade av månen.

En ensam julstjärna i ett tyst hus,
en ensam en lutad mot ingens dörr.
En dåre hörs skrika som en katt.
Det verkar som om det kanske,
bara är här i staden, det är natt.




Fri vers (Fri form) av Lengum
Läst 505 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-13 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lengum