Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten handlar om när man kan titta på någon och få det det där underbara ruset i kroppen, ruset som just den ger.


Lyckoruset

Jag känner lyckan
som en hoppande krycka
eller en sprudlande syrsa
Jag känner lyckan
nere i tån
som ett kliande sår
Jag känner lyckan
som varmt omsluter mig
varje gång jag tittar på dig




Bunden vers (Rim) av Bihlen
Läst 1849 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-13 09:11



Bookmark and Share


  annalena VIP
En bubblande text..
2011-12-17

  Heavenisaplacenearby
Mumms, vackert!
2011-12-14

  Lisa Höglund
Vacker och snygga... hm, jag har glömt vad det heter när det inte rimmar riktigt men nästan, men bra sådana i alla fall! ;-)
2011-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Bihlen