Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Desperat Letande

Ljuset fångar mörkrets uppmärksamhet och röken vaggar mig till sömns om nätterna. Mina tankar spelar mig ett spratt och jag målar upp overkliga minnen av oss. Jag försöker stå emot, men det är så uppenbart att det skulle blivit just oss.
Jag befinner mig någonstans bortom tid och rum, men så får det va'. I desperata försök letar jag efter något. Jag har lovat mig själv att genom upplevelser, misstag och djupa tankar hitta vad jag söker. Någon gång i nästa tid ska jag finna mig själv igen.




Fri vers av Bihlen
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-21 14:12



Bookmark and Share


  aol
starkt berörande skrift och igenkännande,
2012-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Bihlen