Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten handlar om hur sanningen plötsligt slår dig, och det som du trodde var möjligt inte längre finns på din karta


Sanningens ord

Jag sannar mina ord med handen på hjärtat
Jag tar ton och sjunger ut ren smärta

Inte visste du att du fick mig att lida
inte visste jag att jag plötsligt skulle känna hat

Dina bruna ögon gör det svårt att se, vad som egentligen var verklighet
För det mesta kommer jag mest bara ihåg det som ett illvilliges dåd

Plötsligt träffar du en annan, en kopia av mig om inget annat
En kyss på handen, en klapp på armen
och jag brister

Du känner mig ej, men jag ser hela dig


Så jag sannar mina ord med handen på hjärtat
Jag tar ton och sjunger ut ren smärta




Fri vers (Spoken word/Slam) av Bihlen
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-13 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bihlen