Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten handlar om obesvarad kärlek


Det enda hoppet

Du är du
Jag är jag
jag försöker
du säger adjöken
jag säger hej
du skriker nej
jag gillar dig
du märker ej
Plötsligt ett sms jag får
och lyckan sprids från topp till tå
Hoppas hoppas du gillar mig
nej nej det vart bara en grej
för jag var inte den enda
och jag finns ej på din agenda
men hoppet har jag än kvar
för en dag kanske jag i dina armar kan va'




Fri vers (Spoken word/Slam) av Bihlen
Läst 1796 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-13 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bihlen