Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mycket mer

Jag beger mig till en full festival, där lukten av rök och alkohol övervinner den annars motbjudande svett-lukten.
Musiken hörs inte längre, man känner den i kroppen, och ögonen fylls plötsligt av tårar.
Så mycket mer än bara band som råkar spela ens favoritmusik.
Så mycket mer än människor som samlas på ett och samma ställe för att känna något.




Fri vers av Bihlen
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-19 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bihlen