Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle vilja

Jag skulle vilja ha på mig krage, och bli av med min lilla mage
Jag skulle vilja ha mindre lår, och någon dag bäras ut på bår
Jag skulle vilja bära klänning, och inte känna mig som en kärring
Jag skulle vilja ha hår, men jag antar att man inte allt i världen kan få




Fri vers av Bihlen
Läst 203 gånger
Publicerad 2011-12-16 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bihlen