Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När den du har kär plötsligt börjar bete sig annorlunda


Snälla sluta

Du ser på mig på ett annat sätt
som om jag inte vore rätt
Som om välden håller på att gå under
och du bestämmer dig för att ta en blunder
och mitt i all panik luktar du sprit
Sen ser du på mig och ler, och jag känner mig plötsligt lite skev




Bunden vers (Rim) av Bihlen
Läst 1786 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-13 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bihlen