Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skapar vad jag vill


Jag glömde stänga fönstret
kylan är redan inne

Glömde stänga dörren
så nu börjar andarna
ta sig in

Jag glömde slå igen
garderobens dörrar
Där monsterna växer sig stora

Stolen vid sängen
slår mig till krigare

och innan jag somnar
dras jag ur sängen
av sakerna jag själv
skapat och

väckt till liv




Övriga genrer av yoyyo
Läst 1596 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2006-01-17 22:11



Bookmark and Share


    AnnaGs
Du är så begåvad, ditt flyt, ordval. allt.
Känner samhörighet med det fenomenet du skriver om,fantasin, kanske framförallt tankarnas förmåga att hindra en från sömn.
Applåd!
2011-10-26

    ej medlem längre
Talande text! Det ligger mycket sanning i dina ord.
2009-06-25

  Tino
kommer ihåg alla dessa tankar man hade som barn!
Snyggt! klar 5:a
2007-10-01

  Mikael Lövkvist
En mäktig dikt om
tankens skapande kraft. Bra.
2007-08-24

  Ioni
Fantastiskt bra rytm, varje ord ligger fint. Mycket imponerad av det.
2007-07-26

  josefina
Mmmm... den här överraskade mig med sin vilda fantasi!!! Duktigt skrivet!
2007-05-25

    vilgot hellros
bra!
2007-03-23

  vapendragare
jag tycker inte bara slutet är en fullträff, hels dikten lyser! :)
2007-03-14

  devilsangel
Det här är bra! Slutet är en fullträff
2007-03-04

  Zabina
Vet inte vad jag ska säga.. bara, bra :)
2007-02-28

  anshaire
oui, andra gången jag läste din text. den klingar verkligen moneybrothers \"Jag skriver inte på nåt\" för mig. otippat kanske? :)
2007-02-17

  ordterroristen
Summan kardemumman blir både depression och mentalt kaos, min enda kommentar till detta är: - låt aldrig solen gå ner över din ilska

Tills vidare,
GVD & Rock on!
/osse.
2007-02-05

  coffe
Skön vacker och mysterisk .c
2007-02-03

  Johnny Chow
Jättebra:D låt fantasin flöda:D
2006-04-17

  Zara VIP
mystik var ordet! Mums på denna! gillade verkligen det mesta i den här dikten.. hur du glömde att stänga ute kylan!
Och alla dian sätt att beskriva den här känslan!

Tack!

/Z
2006-01-25

  Arte
väldigt "smart" skrivet

väldigt övertygande :)
2006-01-23

  Jessica Ebbesson
Här har du skapat mystisk poesi som jag läser med stor behållning. Bra!
2006-01-21

  mysanpysan
mm mystik

skumt, mörkt
skrämmande

får lite samma känsla
som från min text
I tid och otid
läs den! :)
2006-01-19

  Propella
Magisk text. Metaforerna är lysande i sin enkelhet. Bra gjort!
2006-01-19
  > Nästa text
< Föregående

yoyyo
yoyyo