Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

noget om

en gång med barnet i famnen
jag var någons dröm
en kväll med glaset
jag minns att jag höll dig
i handen.


du kom alltid dit
jag minns att det var varmt
det var varmt


hur jag vill spola tillbaka
spola snabbt
och jag ska fråga gud
kära gud
vad finns det över


i sagorna sker allt
och prinsen får sitt
och prinsessan
vaknar aldrig arg.


alla dina händer
alla dina händer
i drömmen drömmer jag
drömmer att jag tog dem
de var varma


jag log i hemlighet.






















Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-13 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP