Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din döda djävul

Skriket i hallen
Och när jag föll neråt
Lealös som i koma
Då inte ens min mor vågade röra mig
rädd för att bli huggen i bröstet

Slog och sparkade
Skrek
"Hur fan kunde du lämna mig här?"
Hur fan
Fan Fan Fan
JÄVLA VIDER

När all sorg blir till hat

Ensam står jag kvar
och du din djävul som har det bra
där du är nu.
Tänkte du aldrig på mig?


Cancer.




Fri vers av Mirja Johansson
Läst 240 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-12-13 14:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ouch!!

Starkt!
2011-12-15

    jamjam
Stark text.. Verkligen som ett slag i magen..
2011-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Mirja Johansson
Mirja Johansson