Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några sista ord

Tack
För alla leenden, alla fina minnen
och för din trygga famn

Tack för att du funnits där oavsett vad
och tack för din ärlighet som hjälpt mig genom livet

Jag kommer fortsätta lära mig av din envishet,
din styrka och din strävan efter ny lärdom

Jag kommer fortsätta se upp till din visdom, din tro på jämlikhet och din oändliga kärlek för alla människor i din närhet

Jag kommer fortsätta minnas din humor, alla våra påhitt och våra långa ärliga konversationer om allt mellan himmel och jord

Du är älskad och nu saknad
Men i minnen lever du vidare

För alltid.




Fri vers av Mirja Johansson
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-22 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mirja Johansson
Mirja Johansson