Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför skriva melodisk poesi där alla svar är givna


Havet

Slits från vågornas hårda grepp
Upp på stranden, långt in i stadens mitt
Dit där alla ser men ändå inte ser
Fly fly fly ifrån alla hemskheter

Här har jag varit säker förut.

Havet är för djupt och vill dränka mig
Hänsynslöst men med full känslokraft
Med odödliga små kryp på havets botten

Spring spring spring
Här byggs ingen jävla båt
Ingen båt kan bemästra detta

Du tror att jag är stark men fan ta dig.




Fri vers av Mirja Johansson
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-28 18:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, Du har verkligen lyckats. Syrebristen fullständigt dödar all melodi. Mästerligt, som det brukar vara!
2018-01-29

  Stay Golden
Don't be rudderless, sherowin'
2018-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Mirja Johansson
Mirja Johansson