Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det rinner inte av som vatten på en gås

"rinner av som vatten på en gås"
- kan jag inte vara sådan?

Övar i duschen, där jag kan reglera själv
Men varje droppe absorberas av mina porer
Fyller mig som en hink under ett skyfall

Tårarna försvinner in i mina röda kinder
och i mina okontrollerat darrande läppar
tillsammans med allt forsande vatten

En stor ond cirkel, jag inte kan reglera själv
Döljer det, genom att låta det rinna över
men enbart under ännu ett skyfall

Så att ingen kan se att alla droppar fortfarande absorberas av mina porer




Fri vers av Mirja Johansson
Läst 366 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-10 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mirja Johansson
Mirja Johansson