Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnhimmel

Hon såg en stjärna på natthimlen
Tog en träpall och sträckte sig
fångade den och svalde den hel
Nästan som att den aldrig funnits
Skimrande himmel blev till mörker
mörker blev från rädsla till skönhet
och där stod hon, som försökt skapa
perfektion inom sig
men som istället skapat mörker.




Fri vers av Mirja Johansson
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-23 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mirja Johansson
Mirja Johansson