Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under vattenytan

Under vattenytan
Vattnet fängslar mig, jag kan inte slå mig fri
Varje rörelse blir långsammare av vattnets närhet
Det gör ont att titta men jag ser er bäras av vätskan
Hur kommer det sig att ni är där när jag är här
När jag har brottas för att få kippa efter andan
Jag strävar uppåt men kommer aldrig över ytan
Vattnet fängslar mig, den gör mig lam
Jag kan inte slå mig fri

Här drunknar jag tillslut




Fri vers av Mirja Johansson
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-07 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mirja Johansson
Mirja Johansson