Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss mötas

Låt oss mötas
i dörrhålet
över kaffekoppen
under Svampen på Stureplan

Låt oss mötas
i tankar
i ord
i ilska
under täcket i din säng

Låt oss mötas
i samtalet
i drömmen
eller på bensinmacken i Flen

Låt oss mötas
spelar ingen roll vart
så härligt att möta dig
så låt oss bara mötas
varsomhelst, närsomhelst

©Ann Nehlin




Fri vers av ADI Nehlin
Läst 659 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-12-13 19:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Poetisk resa i ord.. möte som börjar i själen och slutar i kroppars möte. Du får med alla nyanser ...
2013-01-28

  PPQ
vilken lysande text den här gilla jag
2012-01-02

  Lars E Jönsson
Vi möts nu, här. Kul text o tänkvärd
2011-12-22

  Ronny Berk
trivsamt beskrivna möten, läser, omläser och tycker om, ja !
2011-12-17

  Kalle.O
Underbart!
2011-12-15

  Lars Hedlin
VArmt i December
2011-12-15

  Linda CH VIP
Vilket härligt överraskande slut! Din text fick mig att le.
2011-12-14

  edikt/Benedikte
Fingret på den ömma längtan med leendet i mungipan! B
2011-12-14

  Järnkatten
Yes ;)...sköntext...
2011-12-14

  Peter Olausson VIP
härligt med sådan lust i dina ord!
2011-12-13

  karenina VIP
underbar längtan om att vilja möta just den där människan, härligt!
2011-12-13
  > Nästa text
< Föregående

ADI Nehlin