Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I drömmarna får vi en chans till försoning



Det finns en plats långt inom mig
där det sitter en liten flicka fylld av frågor

Hon hittar på nya saker varje natt
i en värld som har blivit en helt
egen verklighet

i drömlandet finns ingen självkontroll
och inga onaturliga hinder som att
du inte längre vill höra eller veta

fast jag vet att du vill och det finns
ännu en obesvarad fråga

ifall du har släppt allt...,
varför snokar du fortfarande?


Och jag är så glad att jag inte
är sådan

För att gubben i drömmarna
kan jag säga allt som jag vet att du inte vill höra

som att jag tycker synd om dig för att
du älskar att skada dig själv och

när jag ser dig ser jag bara ett litet barn
för att du kommer aldrig bli vuxen och
du kommer aldrig kunna ta ansvar för dina handlingar

och jag växte ifrån dig för så länge länge sedan

i drömmarna får jag en ärlig chans att berätta allt
sådant för dig
och i mina drömmar kan du inte fly
där måste du bara stå och ta det





Fri vers av Citrusblomma
Läst 695 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-14 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma