Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...i nöd och lust...


Jag vill dej...


Jag vill
Dej alltid

Jag vill
Dej mer
Än vad jag får
Jag vill
Dej mer
Än vad du ger
Jag vill dej mer
Än nu
Jag vill dej alltid
Jag vill dej idag

Vill jag
Dej mer
Än du
Vill mej?
Vill vi
Någonsin varandra?
Vill vi bli vi
För kärlekens skull?

Jag vill dej stundligen
I nöd och i lust
Jag vill dej
Till vardag och fest
Jag vill dej
I medgång och motgång
Jag vill finnas där
För dej
När du behöver mej
För stöd och tröst
För omtanke och närhet
Såsom jag vill finna
Din famn alltid öppen
För mej

Jag vill
Dej alltid
Jag vill
Dej här

Jag vill
Dej nu...



TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 204 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-12-14 08:31



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
innerligt skrivet, tyckte om din känsla i dina stavelser som bildar dina meningar...


kärleken bärs av sin egen kraft
inga krav
bara av den fria viljan

kärleken är vacker

lika vacker som den är

blir den smärtsam att bära om bara den ena vill....
2012-01-26

  Ninananonia VIP
Superhärlig...du vill och du vill...

hoppas att hon också vill dig :)
2011-12-21

  HelenaW
Nu får hon ta sig i kragen!! ;) och vilja dig! Kram
2011-12-15

    lory
helt underbart..jättebraskrivet..
2011-12-14

  Rise Little One
Extra stark längtan...
2011-12-14
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT